> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясен Петров: Доволен съм, точката е заслужена


60 0

Двата отбора се сбиха. Те играха много силов футбол. те все пак имаха по-голяма почивка. Доста от играчите бяха много изморени, но се справиха. Това обяви селекционерът на България Ясен Петров след нулевото равенство със Северна Ирландия.

Равенството е справедливо. Както спечелихме точката, така можехме и да я загубим. Това важи и за тях. Тази точка обаче важи изключително за младите играчи.
Има още какво да се желае. Това е продукцията. В следващите контроли, които ни предстоят, а те ще са много силни, се надявам да надградим.
Не беше риск, че пуснахме четирима дебютанти. Щеше да е такъв ако ги бяхме пуснали срещу Швейцария и Италия“, призна Джанини от Пловдив.

“Сега се видяхме, че успяхме да неутрализираме съперника. Второто полувреме се видя умората. Андрей Гълъбинов получи схващане и Атанас Илиев влезе директно от резервната скамейка, той въобще не беше загрявал. Но това е футболът.
Отговорихме на битката във всички аспекти, но умората е много голяма. Предстоят ни още пет мача. Всичко е възможно“, надява се Петров.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading