> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясен Петров на прибиране от Франция: Вече изглеждаме стабилно


0
0
83

Ясен Петров смята, че националният ни отбор по футбол вече изглежда стабилен на терена. Селекционерът на “лъвовете” смята, че това се е видяло при 0:3 от световния шампион Франция. Преди това нашите завършиха наравно със Словакия и допуснаха загуба и от Русия.

“Изиграхме три много здрави контроли. Дадохме шанс на всички, особено младите, в мачовете срещу силни противници. Приехме мача с Франция с изключителен риск, тъй като имахме само три дни за възстановяване. Щастлив съм, че почувствах тази атмосфера. Срещу Русия не ни достигнаха няколко минути, а срещу Франция – десетина. Нашият път ще е много дълъг. Пролича си умората, особено срещу Франция. В защита играхме почти с едни и същи хора. Срещу Русия се опитахме да запазим някои хора за Франция. Това са полезни проверки.

Аз съм много доволен от това, че нашият отбор започна да изглежда много стабилно. Получихме три гола от Франция, но това е като следствие от умората. Младите момчета допуснаха някои грешки, но като цяло се представиха много стабилно. Благодаря на всички за старанието, атмосферата беше прекрасна. Вървим си по своя път, изграждаме отбор. Благодаря на всички за отличното отношение. И в Москва, и в Париж, играхме пред публика, която подкрепяше своите отбори. Пожелавам успех на Франция и Русия на европейското. Предстоят ни много сериозни пет двубоя от световните квалификации, ще продължим работата си. Общо взето съм оптимист за това как се развива нашия отбор. Надявам се да запазим тази атмосфера на позитивизъм”, каза Петров.

Това бяха добри контроли за всички млади момчета. Мисля, че се представихме добре. Бяха хубави контроли срещу добри футболисти. За мен е чест, че бях капитан в този мач. Има много неща, които трябва да подобрим, но с работа и желание ще се оправят нещата. Определено са по-добре нещата на терена. Трябва време. Мисля, че играта в защита се подобри значително”, заяви на прибиране Кирил Десподов.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments