> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев хока ЦСКА 1948 заради скъпите билети


0
0
280

Любослав Пенев се накара на ЦСКА 1948 заради скъпите билети, които от новака в елита пуснаха за мача с ЦСКА. Двата тима излизат в събота от 19.00 часа на Националния стадион. За сектор “В” пропуските са по 35 лв., а за сектор “Г” – само за 34, 35 и 36-ти блок (“Лъвчето” откъм сектор “В”) – 20 лв. Това според треньора на ЦСКА е нереално.

“Цената на билетите не е моя работа, как да го коментирам това. Не е нормално за мен, какво да кажа, не е нормално, има си клуб, взимат си някакви решения. Нерви? Те те съпътстват, винаги има нещо, което ще те ядоса – това го има и в професионалния живот и в личния. Всеки се нервира, това е част от професията в случая. Въпросът е кой как приема и как му се отразява, колко е подготвен да приеме този вид натиск”, обяви на пресконференция Пенев.

“Ние сме готови за срещата и също се надяваме еуфорията да е отминала – това е важно, имаше емоции, напрежение, съвсем нормално. Вярвам това нещо да е отминало, имаме важен мач утре, така трябва да бъде. Убеден съм, че момчетата са наясно какво трябва да се случи и че първенството не е завършило. За клуба е важно да завършим както подобава – две победи до края на първенството.

Ако има контузени, няма да разчитам на тях – това е планът, който имам за отбора за тези пет-шест дни. Дали ще дам шанс на по-млади играчи? Винаги давам шанс на всички, почти всички футболисти са получили възможност да играят, ще продължа по същия начин. Кой колко и кога ще играе, това не мога да кажа сега.

Искаме да се развиваме, трябва да имаме по-голям избор, още повече в клуб като ЦСКА. Аз съм треньор кой изисква да има по-голяма конкуренция. Дайте да си говорим за футбол. Гледаме професионално към предстоящия мач с нашия съперник, първенството за нас не е завършило.

Купата отмина, перфектно, трофеят е в нашата витрина, сега целта е победа в следващите два мача. Разчитам на абсолютно всички футболисти, казах ви го онзи ден, минаха няма и 48 часа по мои изчисления, работя с отбора от 35-40 дни. Доволен съм от тренировките, потенциал имаме, голям потенциал, това се пренася и в мача. Само може да похвалим отбора и колектива към този момент, без да се притесняваме”, каза още Любослав Пенев.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments