> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев сътвори голямо шоу преди финала за купата


0
0
338

Любо Пенев сътвори голямо шоу преди финала за Купата на България с Арда. На пресконференцията си треньорът на ЦСКА се накара здраво на журналистите и фотографите, но вероятно е имал проблеми преди срещата с медиите.

Ние не пускаме хора, вие сте г*з до г*з. Как да стане? Като знаем изискванията, трябва да ги спазваме. Моето здраве е по-важно от вашите апарати. Какво е това? Целият свят се пази, ние тук… Веско, Влади, това е ваша работа, не моя. Трябва да има нормална атмосфера. Почваме и това е“, стартира гневно Пенев по адрес на фотографите, които снимаха твърде близо наставника.

„Почнахме с глупостите веднага. Какво значи „подводни камъни“? Кажи ми кои са и ще ти отговоря. Днес ще съм много кратък и лаконичен, да знаете. Няма да ти отговоря на тактическия въпрос, защото не е необходимо. Ще го запазя за себе си.”

„Жеферсон е почти готов за игра. Всички футболисти са на лагер тази вечер, след малко имаме тренировка. Утре ще реша кои остават в групата. Радвам се, че ще има фенове на стадиона. Утре ще имаме пълен стадион, аз искам футболна атмосфера. Ние играем за феновете. Не знам какви са процентите, капацитетът, но ни трябва реална футболна атмосфера”, допълни специалистът.

Вие защо си мислите, че ВАР в България е полезен? Аз получих доста информация и разбирам, че съдиите във вана определят какво да се случи, т.е. главният съдия няма думата. Той не решава, решават във вана. Там вероятно се появяват тези, които са най-близо до конкретния стадион. Искам да е в полза на отборите и на съдиите, но как на един съдия не му позволяват да вземе отношение? Аз не го оценявам, ако аз съм ВАР, ще съм безпристрастен, но има други, които се натискат да са главни, странични, делегати. Има спуснати, които влияят. Какво като има ВАР? Може би е по-зле от преди. Говорете и вие, анализирайте ги тези неща.“

Ти ми отговори дали Чинков ще се справи. Аз те питам теб. Гледам си моята работа, не познавам съдиите. Прехвърлям въпроса на тебе. Никой от залата не пита, че има съдия, който не се представи добре на втория полуфинал за Купата и отново ни свири мач, което е провокация. И ти ми говориш за Чинков в момента. Хайде, ако обичаш. Аз съм ясен, точен, лаконичен и много директен. Предполагам, че сте забелязали. Взимайте отношение и вие, и ти, дето се криеш зад телефона, специално.“

Финалът е един, няма как да е равен, ще има загубил и спечелил. Ние се готвим, за да спечелим. Играем с този манталитет. Ние сме ЦСКА – това е! Няма драма! Онзи ден загубихме в Пловдив – перфектно, няма драма. Знам защо загубихме – продължаваме. Аз съм с такъв манталитет. Ако търсим под вола теле – няма го!“, обобщи Любо Пенев.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments