> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев не хареса българския ВАР


23 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не хареса българския ВАР. Системата за видеоповторения дебютира в българския футбол на мача ЦСКА – Арда (1:0), но Ел Голеадор смята, че ще мине още много време, докато всичко се изглади. Пенев сподели, че е гледал положение с чиста дузпа за “червените”, която обаче не е била свирена.

“Какво да коментирам? Има монитори, телевизия, ван, бусове. Разбрах, че има ситуации за полемика. Току-що гледах една чиста дузпа, която не е отсъдена за нас. Това е една от ситуациите, например. Исторически ден, но нека подхождаме сериозно. Като има тази услуга – нека да я ползваме. Засега това, което виждам е, че не се случва нищо. Лош дебют, така бих го нарекъл. Това е моето мнение”, каза Любо.

“Мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим трите точки. През първото полувреме имаше брак в играта ни – пропиляхме полувремето. След почивката нещата се коригираха. Заслужена победа. Направихме необходимите корекции след първото полувреме и нещата се получиха. Густаво Бусато реагира прекрасно при единствената ситуация на Арда. Нормално е да знаем как ще подходи колегата и съперниковия отбор”.

Благодарен съм на феновете и ги приветствам с: “Добре дошли”. Да не мислим за финала за купата (на 19 май именно с Арда). Имаме мач в петък, мислим за следващия противник. Ние се готвим за мача. Нашата работа е да подготвим футболистите”, допълни Пенев.
В заключение треньорът на “червените” коментира по интересен начин пандемията от КОВИД-19 в следващия съперник на тима му, който е ЦСКА 1948. “Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо. Не знам какво се случва. Готвим се за следващия мач. Има компетентни органи, които да решат.”

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading