> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев не хареса българския ВАР


0
0
268

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не хареса българския ВАР. Системата за видеоповторения дебютира в българския футбол на мача ЦСКА – Арда (1:0), но Ел Голеадор смята, че ще мине още много време, докато всичко се изглади. Пенев сподели, че е гледал положение с чиста дузпа за “червените”, която обаче не е била свирена.

“Какво да коментирам? Има монитори, телевизия, ван, бусове. Разбрах, че има ситуации за полемика. Току-що гледах една чиста дузпа, която не е отсъдена за нас. Това е една от ситуациите, например. Исторически ден, но нека подхождаме сериозно. Като има тази услуга – нека да я ползваме. Засега това, което виждам е, че не се случва нищо. Лош дебют, така бих го нарекъл. Това е моето мнение”, каза Любо.

“Мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим трите точки. През първото полувреме имаше брак в играта ни – пропиляхме полувремето. След почивката нещата се коригираха. Заслужена победа. Направихме необходимите корекции след първото полувреме и нещата се получиха. Густаво Бусато реагира прекрасно при единствената ситуация на Арда. Нормално е да знаем как ще подходи колегата и съперниковия отбор”.

Благодарен съм на феновете и ги приветствам с: “Добре дошли”. Да не мислим за финала за купата (на 19 май именно с Арда). Имаме мач в петък, мислим за следващия противник. Ние се готвим за мача. Нашата работа е да подготвим футболистите”, допълни Пенев.
В заключение треньорът на “червените” коментира по интересен начин пандемията от КОВИД-19 в следващия съперник на тима му, който е ЦСКА 1948. “Разбрах нещо, чух нещо, четох нещо. Не знам какво се случва. Готвим се за следващия мач. Има компетентни органи, които да решат.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments