> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев хвали Царско село след 1:2 от Лудогорец


50 0

Треньорът на Царско село Любослав Пенев похвали футболистите си въпреки отпадането от Лудогорец от турнира за Купата на България. Ел Голеадор сподели, че през първата част тимът му е бил малко плах, но през второто полувреме е показал футболът, който той иска да вижда.

Много съм доволен и давам много висока оценка на отбора, не съм разочарован. Силен мач през второто полувреме, доволен съм, имаше ротации, много добре, това е футболът, който искам да показваме, като не вкарваме отпадаме”, започна Пенев.

Ние тренираме, надграждаме, с търпение, получават се нещата, не се притеснявам да правя промени, момчетата трябва да са готови, не трябва да има отпускане. Темата със съдийството не искам да я коментирам”, добави той.

“Не спестявам критиките към играчите, но когато се получават, ръкопляскаме, съобразяваме се със съперника, но искаме да контролираме нещата, това, което показахме през второто полувреме”, каза още Пенев.

Разочарован съм, честно казано. Проспахме първото полувреме. След това върнахме един гол, отмениха ни гол. Говорихме си в съблекалнята, че момчето може да не е било в засада. Пропуснахме да направим живота на Лудогорец по-черен. За първи път играхме в тази формация, може би това ни попречи в първите минути.

Българското първенство е доста трудно, особено за чужденците. Тук футболът е по-силов, бързо трябва да играеш с топката, за чужденците понякога е трудно. Г-н Пенев ни каза да се успокоим – ние сме отбор, който всеки кръг създава неприятности на отборите, непредвидими сме.

Царско село играе хубав футбол, това е една от причините да дойда тук. Другата е г-н Пенев, разбира се. Целта е шестицата и имаме сили да я постигнем. Миналия сезон за Славия беше един от най-добрите в тяхната история, вече не съм там и не ме интересува какво се случва в кухнята им, това са техни проблеми. Надявам се да ги победим”, заяви защитникът на “царете” Христо Попадийн.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading