> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Palms Bet” извади сумите, които е дал на Левски


0
1
555

Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе със съобщение заради скандалите последно време. Обстановката беше взривена, след като близки до футболния клуб – Мъри Стоилов, твърдят, че взаимоотношенията между букмейкъра и Левски са обтегнати.
От компанията разкриха размера на сумите, които са били преведени в касата на „сините“ до момента от подписването на договора.
В същото време Тити Папазов твърди, че той и Наско Сираков са уредили договора.

“Във връзка с излезлите информации в медийното пространство по отношение на партньорските договори между ПФК „Левски“ АД и групата компании на Palms Bet, генерален спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:

Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, не само изпълняват всички поети ангажименти, редовно превеждат всички суми по сключените договори, но и подпомагат нееднократно клуба като го финансират с авансови парични преводи.

Бихме искали да уточним, че до момента в управляващото дружество „Р.С. Консулт“ АД няма постъпило нито едно писмено обръщение към нас от страна на ПФК „Левски“ АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.

Заявяваме, че от сключването на Договора за управление и спонсорските договори в края на август 2021 г. до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лв. От тях:

  1. 3 400 000 лв. – по спонсорски договори
  2. 1 332 962 лв. – по Договор за управление

Дружество „Р.С. Консулт“ АД не е получило плащане от ПФК „Левски“ АД по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.

В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под различна форма с 552 130 лв. С това общата сума, която е получил ПФК „Левски“ АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лева.

С настоящото изявление бихме искали да внесем яснота по отношение на договорните ни отношения с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК „Левски“ АД е да подпомагаме клуба в неговото развитие. Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него, независимо от трудностите, пред които е изправен.
17.11.2022
гр. София”, обявиха от букмейкъра.

Снимка: Фейсбук

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx