> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тити Папазов: Тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски


0
0
463

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов заяви, че „тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски“, визирайки футболния клуб.
Папазов бе попитан за видеозаписите от проведената в неделя среща на Сдружението „Левски на левскарите“ и думите на изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, че възнамерява да съди членове на Надзорния съвет на „сините“. На нея треньорът Мъри Стоилов призна, че вече не е щастлив на “Герена”.

„Искрено се надявам да не съм аз“, каза Константин Папазов, който е бивш член на Надзорния съвет на футболния Левски. Той беше заменен от Антон Краус.

„Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. За прехвърлянето на акциите всичко от А до Я е моя режисура. На 10 юни в знак на благодарност Наско Сираков каза, че ми прехвърля 35 процента от акциите. Той има биволско спокойствие. Убеди ме и мен да се правя на луд. Да знаят, че всичко е свършено. Ако с нещо съм горд за двете години, в които бях в Левски, то е договорът с Palms Bet, който е моя и на Наско Сираков заслуга. Подписахме за 70 процента над офертата. Palms Bet е реалният спасител на Левски. От 2014 година тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски. Сираков е онкологът, който отстрани тези ракови образувания. Спокоен съм, че Левски има изключителен хоризонт“, заяви още Папазов по повод футболния клуб.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx