> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Palms Bet предложи на Левски решение за дълговете към НАП


1
0
942

Дружеството Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК Левски, и е част от групата компании на генералния спонсор на “сините” Palms Bet, внесе предложение към Надзорния съвет за финансиране на футболния клуб, съобщиха от компанията.
Предложението се явява част от дългосрочната стратегия за развитието на Левски, която бе представена на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков при сключването на Договора за управление още през 2021 година, а впоследствие бе комуникирана и по време на публични срещи.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите (НАП). От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари и просрочени задължения към приходната агенция.

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК Левски, което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.

Още с встъпването си в управлението преди година Р.С. Консулт предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК Левски. Тя включва привличане на стратегически инвеститор, както и още няколко варианта за финансиране, между които и имитирането на нова емисия акции.
Преди дни изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков на среща на Сдружението “Левски на левскарите” съобщи, че дълговете на клуба към НАП са около 11,1 милиона лева на НАП. От тогава има напрежение на “Герена”, а от Palms Bet разкриха, че са спонсорирали “сините” с над 5 млн. лв. за малко повече от година.

Снимка: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx