> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС обсъжда смяната на Коце Гергинов


0
0
323

Изпълкомът на БФС е вкарал в дневния ред на предстоящото заседание в понеделник обсъждане за смяна на шефа на Съдийската комисия Костадин Гергинов, пише “Мач телеграф”.
Реакцията на футболните шефовете е продиктувана от бурното недоволство срещу арбитрите. Гергинов беше назначен само преди два месеца. През последните дни редица родни клубове възроптаха от слабото ръководене на срещите и по темата се изписаха един куп декларации.

Самото заседание на Изпълкома започва в 14.00 часа и ще бъдат разисквани и други интересни казуси. Един от тях е насрочването на конгрес на БФС и дали въобще той може да бъде проведен през тази календарна година. Преди няколко дни Изпълнителното бюро на БФС взе решение да предложи датата 25 юни за конгрес.

Освен това трябва да бъде разгледана и подписката, която депозира Инициативният комитет за издигането на Христо Порточанов. Тя е анонсирана като сбор от подписи на около 40% от клубовете, имащи право на глас. Ако БФС установи, че подписката е легитимна, Изпълкомът ще бъде задължен да насрочи конгрес според дневния ред, който Порточанов е определил.

Очаква се да бъдат направени и промени в различните правилници на БФС покрай въвеждането на ВАР за плейофите от първата шестица на efbet Лига. Ще има корекции в Наредбата на първенствата и турнирите, Дисциплинарния правилник и Финансовия правилник. В точка “Разни” може да бъде включена и обсъждане на промяна във формата на първенството и увеличаване броя на отборите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments