> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефът на Съдийската комисия: Всеки момент могат да ме сменят


0
0
427

Председателят на Съдийската комисия Костадин Гергинов няма да подава остава, докато Изпълкомът на БФС не прецени, че това е необходимо. Това заяви самият той пред Диема спорт.

Не смятам да подавам оставка. Изпълкомът ме е избрал и ако реши другата седмица – освобождава ме. Нищо драматично и учудващо няма да се случи. Виждате каква е ситуацията не само в България, но и в света. Това напрежение, което се създава около футболното съдийство, не е полезно за никого.
Захванал съм се с тази работа и искам всичко да бъде максимално честно и обективно”, обясни Гергинов.

Както е известно, в понеделник ще има заседание на Изпълкома, като сред точките в дневния ред се очаква да е и тази за евентуално насрочване на извънреден изборен конгрес. Такъв трябва да има през юни, стига това да бъде позволено от мерките в пандемията към съответния момент. Засега планираната дата е 25 юни.

Подписката на 160 клуба, сред които ЦСКА и Левски, не постигна успех и се очаква да бъде оставена без разглеждане заради присъствието в нея на клубове, които са с временен статут на членове на БФС.
Това я прави невалидна, защото не достигат подписи за свикването на конгрес по-рано, както искат тези клубове – на 30 април.

Ще бъде разгледана ситуацията с въвеждането на ВАР в България, като тестовете вече вървят и се очаква през април системата да работи по родните терени.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments