> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов с първи думи като треньор на ЦСКА


0
0
103

Стойчо Младенов даде първото си изявление като треньор на ЦСКА, което публикува в официалния си сайт. В своя типичен стил Екзекуторът на Ливърпул се обърна най-вече към феновете.

“ЦСКА е кауза за цял живот. Откакто стъпих не “Българска армия” като млад футболист, до ден днешен се боря за нея. Боря се заедно с милиони фенове. Искам на всички да им стисна ръката. Аз не съм над вас, аз съм един от вас! В продължение на година и половина водихме битката за спасение на ЦСКА. Аз никога няма да забравя вашия плакат на едно вечно дерби, което по традиция спечелихме с 3:0. На него пишеше: “От огъня на вашата омраза, остава само пепелта! Нашата любов е вечна – винаги ще има ЦСКА.” И днес сме по-живи от всякога.

Нашата цел е само една – да сме №1 в България! Да сме най-добрият български отбор в Европа! Така е било и така трябва да бъде! От името на мен и на моя щаб, който е изпълнен с шампиони от ЦСКА, обещавам, че ще работим денонощно мисията да успее. Без вас – 12-ият играч, няма да успеем. И в миналото съм го правил, правя го и сега – да бъдем единни като юмрук. Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее. Работата е безкрайна. Магистралата, по която сме тръгнали – също. Напред за ЦСКА!”, написа Младенов.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x