> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри Стоилов е все по-близо да загърби Левски


0
0
148

Докато в Левски проверяват документ за 150 млн. долара, както самият Наско Сираков потвърди, в Нижни Новгород не си губят времето и вече редят щаб на Станимир Стоилов.
Клубът си търси нов треньор, а един от обсъжданите варианти е именно българският специалист. Според медиите в Казахстан и Русия, Мъри ще работи заедно с Григорий Бабаян, който му помагаше и в Астана.

“Нижни Новгород? Питайте този, който пише и казва тези неща. Не мога да коментирам. Бабаян си има отбор – Тобол, но всеки е свободен да пише каквото иска”, заяви самият Стоилов пред “Вести”.

Да, срещал съм се с Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в Левски, ако се случат нещата и се подпише този договор. Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора и условията, в които иска да работи. Не съм загубил надежда да се случат нещата. И ако се случат, имаме готовност за селекция и най-вече за треньор”, обяви Сираков преди първата тренировка на Левски. Изглежда обаче, че хасковлията сондира в момента и ще избере най-добрата оферта за себе си. Той е без работа от началото на 2019 година, когато беше изгонен от националния отбор на Казахстан. Именно в тази страна Мъри направи голямо име, след като изведе Астана до четири поредни шампионски титли и вкара тима веднъж в групите на Шампионска лига и два пъти в групите на Лига Европа.

Споделете
0
0

Comments