> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойне Манолов е стресиран от изгонването на Любо Пенев от ЦСКА


стойне манолов

0
0
75

Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри разочарованието си от освобождаването на Любослав Пенев от ЦСКА. Той е известен фен именно на “армейците“, като отправи критика към политиката на босовете на “Българска армия”.

“Много съм разочарован. Недопустимо е да се подиграят по този начин с легенда като Любо Пенев. Не може да го поканиш, назначиш, а след това да не му дадеш шанс. Никой не може да ме убеди, че Стойчо Младенов е вземал решение и е правил щаб в неделя в полунощ, всичко е било предварително планирано и нагласено.

Това е разочароващото. Не е оправдание, че е назначен Младенов. Защо не го поканиха през април, когато също беше свободен? Нямам нищо против него, но не ми харесва начинът, по който се случват нещата. Другите уволнения нямат никакво значение и няма да повлияят на клуба. Разочарован и затова отдавна не съм ходил на мач на отбора и скоро не знам дали ще отида.
За мен най-лошото е отношението към един български треньор”, коментира пред “Тема спорт” Манолов, който отхвърли засега възможността Пенев да се завърне в Царско село с думите: “Аз треньор си имам”. Пролетта, след като Любо напусна “царете” именно заради ЦСКА, той назначи Антони Здравков и Вальо Илиев.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x