> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мане се врече във вярност в Ливърпул


44 0

Звездата на Ливърпул Садио Мане сподели, че е горд от това, че е играч на „мърсисайдци“ и е убеден в светлото бъдеще за клуба въпреки тежката моментна ситуация в тима.

Националът на Сенегал обясни как мениджърът Юрген Клоп и съотборниците му се справят със ситуацията, като признава, че „е по-горд от всякога, че е играч на Ливърпул“.

Нека бъдем честни. Ние сме в труден период и това понякога се случва на отборите, което е част от футбола. Трябва да се справим със ситуацията и да не спираме да вярваме, а да продължим да се борим, да запазим мотивацията си и да тръгнем отново нагоре. Когато си боец, никога не се опитваш да се оправдаваш, ние сме тук, за да намерим решения. Да бъда заедно със съотборниците ми винаги ми дава силна енергия“, заяви Мане.

Винаги сме били успешни, но сега това се е случило и можем да видим. Да го променя? Нищо друго, освен да се държим заедно, да бъдем позитивни и да се борим. Това се опитваме да направим, за да променим тази ситуация и съм сигурен, че тя ще се промени. По-горд съм от всякога, че съм играч на Ливърпул. Щастлив съм, наистина ми е приятно да съм тук и да споделям всички тези емоции със съотборниците си в Ливърпул“, допълни нападателят. През този сезон Мане има 12 гола и 6 асистенции във всички турнири. Голямата цел е да се класират за следващото издание на Шампионската лига.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading