> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Садио Мане и Ливърпул се целят в Шампионската лига


0
0
430

Супернападателят на Ливърпул Садио Мане призна, че “червените” вече нямат шанс да защитят титлата си във Висшата лига и основната им цел до края на сезона ще е триумф в Шампионската лига. Мърсисайдци се представят колебливо в първенството и вече изостават с 19 точки от лидера Манчестър Сити, който се намира в страхотна форма след 19 поредни победи във всички турнири.

В началото на сезона целта ни беше Шампионската лига, Висшата лига и купите. Сега мога да кажа, че за нас битката за титлата във Висшата лига приключи. Разликата е твърде голяма. Ние винаги се борим до последно и няма да се предадем, но Сити са добър отбор и в момента летят. Сега Шампионската лига е основната ни цел. Искаме да я спечелим, не да бъдем втори, но няма да е лесно. Там ще срещнем най-добрите отбори в Европа, но ние сме там, за да победим тези отбори”, обаяи Мане.

Ливърпул спечели първия си мач с РБ Лайпциг от осминафиналите на Шампионската лига с 2:0 като гост и се доближи максимално до участие в четвъртфиналите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments