> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчини: Публиката ни помогна срещу Турция


0
0
57

Селекционерът на Италия Роберто Манчини заяви, че за неговите възпитаници не е било лесно да победят Турция на старта на Евро 2020, въпреки че Скуарда Адзура спечели откриващия мач от първенството с 3:0. На “Стадио Олимпико” в Рим първото полувреме завърши при нулево равенство, но след почивката четирикратните световни шампиони вкараха три безответни гола, за да вземат трите точки.

Играхме много добре, дори и през първото полувреме, в което не отбелязахме. Не беше лесно, защото това бе откриващият мач на турнира и те са страхотен отбор. В тези мачове трябва да покажеш всякакви качества, за нас беше важно да движим топката бързо. Публиката ни помогна много и сме щастливи. Отборът игра страхотно”, коментира Манчини след успеха.

Леонардо Спинацола, който спечели наградата за играч на мача, също изрази задоволство от представянето на Италия. “Това бе перфектното представяне от нас. Започна още от автобуса на идване към стадиона, когато видяхме всички фенове, настръхнахме. Бяхме търпеливи и движехме топката добре. Невероятно е да видим феновете, това е сякаш друг спорт. Не разбирам защо аз съм играч на мача, всички играхме много добре и това ме прави щастлив. Остава ни още много път да извървим, все още не сме постигнали нищо”, каза Спинацола.

Снимка: ИФФ

Споделете
0
0

Comments