> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефове на Левски едва не се сбили на Общото събрание


0
0
267

Скандалите в Левски не стихват. На вчерашното Общо събрание на клуба е имало размяна на остри реплики и обвинения между председателя на УС Даниел Боримиров и изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, съобщава “Мач Телеграф”.

Боримиров е разкрил, че заради Ивков са си тръгнали доста служители, тъй като изпълнителният директор искал да ги бие. От своя страна Ивков попитал председателя на УС какво точно върши и заключил, че му е обидно да говори с него, защото двамата били от различни светове.

“Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други служители на клуба са ми се оплаквали от него”, разкрил Боримиров.

“Много страшен ме изкарахте, но според мен съм бил мек. Никого не съм бил, а само съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров да каже откакто е в УС – за какво точно отговаря и коя работа е свършил отначало до край?”, запитал Ивков. На Общото събрание беше съобщено, че юристът е уволнен.

“Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които искаха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 лв. на Симеон Славчев и се споразумяхме. Аз реших въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, но аз реших въпроса”, отсякъл Боримиров.

Ивков му отвърнал: “Когато ти каза, че си се разбрал със Славчев, той на другия ден дойде при мен да иска 150 000 евро. Обидно ми е да говоря с теб, ние сме различни светове”.
“И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш не ти се отразяват добре, така че внимавай с тях”, с тези думи на Боримиров приключила размяната на удари.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx