> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски отказа да продава акции


0
0
631

Нова продажба на акции на Левски няма да има. Нито шефовете на “сините” в лицето на Наско Сираков, нито запалянковците са съгласни на този вариант, който бе предложен от фирмата, която има договор за управлението на клуба. Причината е, че това ще подобри само временно финансовото състояние пир успешна кампания с листване на ценни книжа, пише “Мач Телеграф”. Такава имаше през 2015 година.

“Освен че акционерите нараснаха над 1000 нови, какво друго се случи?”, категорични са на “Герена”. “Нищо няма да се промени и да бъдат продадени 10%, ако не броим това, че следващото събрание трябва да се провежда на площад, защото няма да има къде да съберем всички акционери”, твърдят запознати.

Наско Сираков и в момента е готов да се раздели с акции, но става дума за онези 30%, които уж трябваше да бъдат прехвърлени на Константин Папазов. Впоследствие обаче останаха в Сираков, който трябвае да привлече с тях по-крупен инвеститор. Желаещи за този пакет от ценни книжа така и не се намериха.

На “Герена” настояват спонсорите в лицето на ” Palms Bet“и фирмите им, които са ангажирани с управлението на клуба, да представят по-реален план за спасение. Букмейкърът представи такъв – свързан с дълговете към държавата. Пред феновете Станимир Стоилов открито заяви, че Левски заслужава и по-добри финансови условия, след като спечели Купата на България.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx