> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски иска повече пари от ТВ правата


0
0
442

Ръководството на Левски отново ще започне преговори за получаване на повече пари от телевизионните си мачове. Медията, която държи правата за излъчване на срещите от Efbet Лига, смени собствеността си и тази тема отново ще бъде дискутирана – такава е идеята на шефовете на “сините”, твърди “Тема спорт”. Преди началото на сезона ръководителите на Левски преговаряха за подобрени финансови условия, но не стигнаха до такива.

Замразена бе и идеята да бъде създаден отделен канал, по който да вървят домакинските мачове на отбора от “Герена”. Приходите от абонамента за него трябваше да влизат в касата на клуба.
В момента Левски излъчва сам контролите си. Те се дават в клубното приложение и всеки, който си го инсталира, може да ги гледа безплатно. “Сините” пък печелят от рекламите, които вървят по него.

В момента финансовото състояние на клуба от “Герена” продължава да е разклатено, макар че е по-добро от това през миналото лято. Собственикът Наско Сираков анонсира, че очаква да бъдат сключени спонсорски договори с две компании. “Сините” работят по подписването на голям контракт с букмейкърска компания, която ще стъпи на българския пазар.

В момента касата на “сините” отново е празна. Бавят се заплатите на играчи. Средства в нея обаче ще пристигнат до дни. Това ще се случи, след като бъде финализиран договорът за продажба на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед. 23-годишният нападател вече е в САЩ и се очаква да подпише официално днес.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments