> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски прибира $1,2 млн. за Робърта


72 0

Ди Си Юнайтед ще плати 1,2 милиона долара на Левски за Найджъл Робърта, съобщиха американски медии. Както е известно, от „Герена“ отказаха да назоват парите, които очакват да получат. „Сините“ уточниха, че ще сторят това само с изричното разрешение на клуба от Вашингтон.

Нападателят в момента е в родината си Нидерландия, но тези дни ще се прибере в София, за да поднови тренировки с Левски. След като визата му бъде готова, той ще замине за САЩ, за да се присъедини към новите си съотборници.

В същото време Павел Колев използва социалната мрежа Инстаграм, за да отправи прощално послание към нападатея. Изпълнителният директор на Левски изразява съжалението си, че двамата нямат възможност да доведат до успешен край своето партньорство. Ето какво каза той:
“През лятото на 2019 година с теб започнахме проект, който не можахме да довършим. Успех, приятелю. Тук ще те оценят, когато вече си си тръгнал“, написа Колев. Именно бившият журналист работи по трансфера, като по това време шеф на клуба беше Васил Божков.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading