> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф на Левски: Въобще не говорим за фалит


54 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев, коментира темата с преминаването на отбора в аматьорския футбол и евентуален фалит на клуба. Той призна, че такава тема въобще не е дискутирана от ръководството. В медиите пък се твърдеше точно обратното – отказване от лиценза за елита и директно изпадане в Югозападната Трета Лига. Мажоритарният собственик Наско Сираков, обаче опроверга информацията. Сега това стори и Ганев.

Безсмислен разговор как да отиваме във „В“ група и то какво да правим там. Аз дори не разбирам каква е идеята зад едно подобно решение. Това не стои на масата. Левски няма намерение да фалира нарочно или ненарочно. Самият факт, че дължиш заплати не те води автоматично до фалит. Дългът още се чисти. Много падна списъкът, преди беше много дълъг, с много големи суми. Намаля драстично. Малко са перата на останали такива плащания. Задълженията за миналата година общо взето са изчистени. Разбира се, има текущи проблеми. Няколко месеца не са плащани заплати. Вече говорим за 2021 година“, заяви пред NOVA Ганев.

Той каза и колко близо е Левски до нов спонсор.
“Няма нищо сигурно. Нито нещо на масата, което трябва да се обсъжда от Управителния или от Надзорния съвет. За съжаление сме в тази ситуация от много време”, допълни той.

“Няма към момента кандидатура за заместник на изпълнителния директор Павел Колев, която да е била гласувана или нещо подобно“, каза още членът на Надзорния съвет на “сините”.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading