> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благо Георгиев е довел бъдещия шеф на Левски


0
0
294

Бившият български национал Благой Георгиев е имал роля при осъществяването на контакта между Наско Сираков и бизнесмена Джоузеф Диксън, който се спряга за нов собственик на „сините“.
В последните дни тримата са имали редица срещи. 31-годишният англичанин води финални преговори по придобиването на мажоритарен пакет акции на Левски. Преди време Георгиев имаше намерение да закупи със свои партньори македонския Вардар Скопие, но преговорите се провалиха.

Смята се, че Диксън вече е запознал ръководството на столичани с инвестиционните си намерения. В момента двете страни уточняват каква да бъде първоначалната вноска на англичанина, за да може той да получи контролен пакет акции. На „Герена“ се надяват тя да бъде максимално голяма. Сираков вече анонсира, че разговорите с бизнесмена вървят вече от половин година, а той е готов да инвестира „100-150 милиона евро“, припомня “Тема спорт”. С тези пари ще бъдат погасени дълговете на Левски и ще бъде сглобен силен отбор. Предвижда се строителството и на изцяло нов стадион.

В отбора са надяват на развръзка около очакваната смяна на собствеността да има още следващата седмица. Това ще даде възможност на „сините“ да насочат усилията си към задържането на основи играчи. В Левски желаят на всяка цена да задържат близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов и Андриан Краев. Наред с това “сините” искат да преподпишат и с хърватския вратар Звонимир Микулич и швейцареца с босненски корени Драган Михайлович.

На „Герена“ ще търсят нов треньор, а едно от имената, за които силно се спекулира, е това на Станимир Стоилов.

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments