> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф на Левски: Дълговете са много по-малки


49 0

Няма логика Левски да играе другаде, освен в Първа лига, там, където спортно заслужава да бъде. Тw във връзка с появилите се информации, че клубът може доброволно да предпочете третото ниво на българския футбол, заради натрупаните големи дългове.

“Това не означава, че няма проблеми. Факт е, че има забавени заплати. В момента се разговаря за ясен бюджет за следващия сезон. Сега дълговете са много по-малки. Някои заплати преди бяха 5 пъти над тези, които са в момента. Това стана и с трансферите, и с някои от спонсорските договори, включително трансфера на Найджъл Робърта.”

Текущите задължения са проблемът, не дългосрочните. Трябва да обсъдим и намерим решение относно вноските към НАП и останалите належащи плащания”, добави Ганев.

“Не мисля, че липсата на заплати се отразява на представянето. Този отбор е млад, според мен потенциалът е голям, но допускаме грешки.
Свит е бюджетът за заплати, но текущо проблем има, с 3 месеца са забавени. С Ребин Сулака беше взето добронамерено решение за разтрогване. Той е контузен и освен това договорът му изтича в края на сезона. Засега няма информация друг да иска да си тръгне”, заяви Петър Ганев пред БНР.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading