> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Куман скочи на ВАР след рецитал на Барселона


45 0

Роналд Куман изрази притесненията си от видеоасистента (ВАР) след рецитала на Барселона над Уеска. Каталунците биха с 4:1, но според нидерландеца отсъжданията са били скандални. Барса всъщност тотално размаза своя противник, защото при аванс от два гола през първата част бяха нацелили и две греди. Преди паузата обаче неадекватната съдийска бригада отсъди комична дузпа за гостите за нарушение-фантом на вратаря Марк-Андре тер Стеген, а ВАР сензационно потвърди решението.

Това е лудост, защото ВАР разгледа ситуация. Гледаха го пет минути и въпреки това отсъдиха дузпа. Лудост! Марк не докосна техния футболист, това не е никаква дузпа. Кристално чисто е като вода. Не е честно, защото отидохме на почивка с преднина от 2:1″, беснее нидерландецът.

Не разбирам защо тази дузпа беше отсъдена. Не го асимилирам. Що се отнася до борбата за титлата, пътят е дълъг и аз съм го казвам много пъти. Реагирахме добре и отборът е готов за битка. Вече не можем да губим точки, както в началото на сезона”, допълни той.

Какво повече трябва да се каже за Лео Меси? Той поддържа изключително ниво от толкова много години, в толкова много мачове. Несъмнено той е най-важният футболист в историята на Барселона и благодаря на Господ, че още е при нас. Меси вече е доказал, че е най-добрият футболист в света. Първият му гол (срещу Уеска) бе фантастичен и продължавам да смятам, че той си е заслужил да играе основната роля в нашия отбор. Сега той достигна Шави, а скоро ще го и задмине“, допълни треньорът.

Снимка: facebook.com

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading