> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски налива 3 млн. лв. в Локо Пд


0
0
221

Съсобственикът в Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, даде интервю, в което говори по много актуални теми около „черно-белите“ и поетапното строителство на „Лаута“. Както стана известно, ексцентричният ръководител се върна в клуба и предизвика оставки.

“Не съм напускал футбола. Такава беше уговорката, а аз съм човек, който спазва правилата. Никога не съм нарушавал това, което съм дал като обещание. Футболните хора са свикнали само да вземат. Те не са свикнали да дават. Аз съм човек на реда и порядъка. Който играе по правилата, играе. Който не играе, “право куме в църните очи”, заявява Крушарски пред „Марица Подкаст“.

“Аз задкулисни мисли нямам. Гонзо да каже защо си е тръгнал. Аз се връщам със силен старт. Обещанието за базата ще го гоня като наследство. След като човек е обещал нещо, трябва да го изпълни. Ако трябва, ще му спя пред вратата и ще стане. Като става въпрос за пари, портата се затваря. Това са вътрешни неща. Всичко е в къщата тук и пушекът ще излиза само през един комин“.

“Очаквам светло бъдеще за Локомотив. Ще напълним стадиона, когато има театър. Вашият кмет, по-точно заместник-кмет беше казал, че щял да влезе в затвора, ако аз строя стадиона. Аз съм построил хиляди апартаменти, та той да ми дава оценки. Стоим на масата аз, Зико и той. Тръгваме си и той казва на Чавдар Цветков: “Няма да му дам на тоя да строи стадиона, за да не вляза в затвора“. На тоя! Аз съм тоя. Това е част от обидата, която той ми нанесе“.

„Затова не се интересувам от строителството. Коцето Язов да каже как, колко. Защото аз щях да си помогна с тези пари и нямаше да имам проблеми накрая. На мен 300 хиляди годишно не ми стигат. Аз съм набутал в клуба 3 милиона лева кредит на моята компания, за да си допълня недоимъка. Нямам скрито-покрито. Всичко, което имам, го набутах в Локомотив”, добави Крушарски.

Снимка: Локо Пд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx