> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски пак се кандидатира за президент на БФС


0
0
254

Вече бившият президент на Локо Пд Христо Крушарски обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС на следващия конгрес. На пресконференция в София, на която стана ясно, че е похарчил 17 млн. лв. за “смърфовете”, днес той обяви, че именно поради тази причина е започнал да обикаля мачове от Първа, Втора и Трета лига. Вчера е посетил както срещата Струмска слава (Радомир) – Миньор (Перник), а след това и на мача от елита между Левски и Черно море (Варна).

“Като гледам битката за БФС, много сериозно ме кара да се замисля. Виждам, че Димитър Бербатов събра 70 клуба, а 400 подкрепят Борислав Михайлов. Мене засега ме подкрепят три”.

За момента няма яснота кога ще се проведе следващият изборен конгрес на централата, тъй като съдебните спорове едва сега започват, но явно 65-годишният бизнесмен е готов за всеки един момент.

“Бербатов има академия за прибиране на пари. Нека да направи два терена в неговия край, за да тренират отборите там. Така ще бъде полезен поне като начало. Нека като е тръгнал да се кандидатира да каже – ще направя първо, второ, трето, четвърто.

“Сега аз обикалям отборите за да видя как ме приемат. След това ще преценя какво да правя. Но виждате, че каквото предложа и се случва. Аз финансирам и два аматьорски клуба – Рилски спортист (Самоков) и Рилец (Говедарци). Само транспорта, който осигурявам, струва 50 хиляди лева. Предложих безплатни картотеки и се случи. За клубовете това са много пари, но не и за БФС. Така че сега започвам работа. Къде тренират отборите ни? В Турция. Аз четири години плащам лагери на Локомотив в Турция и под 40 хиляди евро не мога да падна. Ще видите обаче това лято как поне 10 чуждестранни отбора ще дойдат на подготовка в Самоков”, заяви Христо Крушарски.

“Ако стана президент, със сигурност ще работя без пари. Ще си разчитам на пенсията. Но за да се пребориш, трябва да си подготвен. Как Михайлов събори Иван Славков? Ами подмолно. Но той си беше подготвил екипа, а и еуфорията от 1994-а година още не беше така отминала, разказа Крушарски вижданията си за изборната победа на актуалния президент на централата.

“Да, да, да. Ще се кандидатирам. Гледах два мача, домакините трябва да са разбрали, че където съм аз, там ще бъде и победата. Утре ще бъда в Сандански, направих си вече една среща с министъра на спорта. Може би ще се видим пак, обясни доскорошният президент на черно-белите от Пловдив.

Той вижда Министерството на спорта не като администратор, а като инструмент, който да търси решения на проблемите на спорта и връзката с държавата.

“Държавната политика я виждам на първо място като облекчаване на данъците, които плащат меценатите в спорта. Но държавата трябва да отговори дали иска да има спорт или не.

И за да докаже, че за него постът президент на БФС не е самоцел, той каза: “Ако видя, че има човек, на който му се работи за доброто на българския футбол, съм готов да му съдействам. БФС не ме грее, важното е да започне да се работи”.

Снимка: Локо Пд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx