> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петър Колев размисли и остава Берое


22 0

Пореден обрат ще настъпи в Берое. Петър Колев се очаква да изведе днес отбора за първа тренировка за седмицата. Както е известно, след равенството в Монтана (1:1) доскорошният помощник при заралии обяви, че напуска, защото не е получил благословията на Димитър Димитров. Херо бе освободен преди визитата на “Огоста”, а Колев трябваше да довърши сезона в екип с Ивко Ганчев, Слави Жеков и Пламен Липенски. В неделя Димитров разпространи открито писмо, в което нападна остро своя доскорошен асистент под Аязмото, като засегна и някои ръководни фактори, свързани с Берое.

Спортният директор на “зелено-белите” Валентин Грудев обяви, че Петър Колев има договор с клуба, който трябва да изпълни, и че очаква във вторник специалистът да изведе отбора за тренировка, съобщава пише “Тема Спорт”. Според приближени до двете страни днес Колев ще направи точно това и се очаква да продължи да е старши треньор.

Все пак има минимална вероятност Петър Колев да удържи на думата си и да не се появи. Тогава до края на кампанията начело на заралии ще са Ивко Ганчев и Слави Жеков. Грудев разкри, че Берое ще смени политиката – ще намали заплатите на чужденците и ще залага основно на български играчи, предимно по-млади, и свои кадри.
За един от ветераните – вратаря Душан Перниш, под Аязмото се надяват, че ще успеят да го разубедят в намерението му да сложи край на кариерата си. Словашкият страж е измъчван от дискова херния, но заради големия си опит и отдаденост в Берое ще се опитат да го накарат да остане поне до зимата. Самият Перниш, който хвана дузпа в Монтана, обяви след мача, че възнамерява да прекрати кариерата си.

Снимка: Берое

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading