> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала оплю треньора на Левски


0
0
328

Емил Велев скочи на треньор на Левски Славиша Стоянович. Кокала не е доволен от състоянието, в което се намира клубът. “Синята” легенда винаги има право да говори за столичани, защото е последният, който ги изведе до титлата. Това стана вече през далечната 2009 г.

“Винаги трябва да се казва истината, дори и да не ни е приятно. Иначе следват други въпроси, които остават без отговор. Не мисля, че в момента Левски играе много атрактивен футбол. Може би новите футболисти, които са привлечени, още не са се сработили, не знам и колко време ще им отнеме този процес. Но е факт, че в момента Левски не играе нито привлекателен, нито печеливш футбол”, заяви пред Блиц Кокала. Както е известно, той влиза в кампания, след като беше издигнат от БСП за народен представител.

“И лично за мен е обидно треньор на Левски да казва, че ще събираме точка по точка. Левски е закърмен да бъде победител! Какво значат думите на Славиша Стоянович „точка по точка“?! Това е позор за мен! Това не може да го казва треньор на Левски. Левски винаги трябва да се стреми към победа, да играе атакуващо, да вкарва голове. Това е водещото при Левски, не друго”, допълни Велев.

“Хората, които са в момента в Левски, знаят моето отношение към отбора. Винаги съм готов да помогна. Не ми е нещо чуждо, защото аз съм се изградил и като футболист, и като личност в този клуб. Защото, когато на отбора му върви, много много помощници не трябват – такива се търсят в трудните моменти”, допълни той.

Велев говори и за отварянето на стадионите.
“Доколкото разбрах ще отворят и стадионите, само че не знам на кой етап. Да направят така, че да има поне някакво присъствие от 50%. Иначе наистина няма логика ресторантите да работят, а стадионите, които са на открито и с достатъчно място за разстояние между хората, да бъдат затворени”, обобщи Кокала.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments