> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Красен Кралев мотае спорта за отварянето на стадионите


0
0
408

Красен Кралев продължава да мотае спорта за отварянето на стадионите и залите за феновете. Спортният министър се измъкна от въпроса, като прехвърли топката на Здравното министерство, което трябва да вземе това решение. С оглед на ситуацията у нас в момента, вратите на спортните съоръжения още дълго ще останат затворени. Такова желание обаче обявиха не една или две организации.

“Отварянето на стадионите за публика не е решение, което министърът на спорта може да вземе сам. Винаги съм бил най-големият лобист за спорта. Все пак трябва да сме разумни и здравето на хората ни е приоритет. Полагаме усилия, изчакваме здравните власти да анализират ситуацията и ако има възможност, ако ситуацията е подходяща, ще отворим стадионите“, обяви Кралев в Русе, където беше на предизборна обиколка.

Ние се стараем в условия на пандемия да организираме по невероятен начин много тежки състезания. Ще бъдем домакини на олимпийската квалификация по борба. И там ще ни трябва публика. Водим преговори с Международния олимпийски комитет да поемем домакинството на олимпийската квалификация по бокс. Ако Лондон откаже, вероятно ще ни я дадат на нас. И там ще ни трябва публика. Но трябва да се съобразим с мнението на лекарите, защото утре те са на първа линия, те отнасят най-голямата тежест в борбата с коронавируса. Трябва да имаме малко по-голямо търпение. Виждате, че състезанията в цяла Европа се провеждат без публика, а на много места се отменят“, каза още Кралев.

По думите му България е една от държавите, които имат детайлно разработен план, спазват се стриктно противоепидемични мерки, а в същото време се дава възможност да се провеждат големи състезания.
“И аз искам да ходя на спортни събития заедно с феновете. Още малко търпение и мисля, че и този проблем ще бъде разрешен”, каза още Кралев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments