> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хари Кейн вече мисли да напуска Тотнъм


52 0

Хари Кейн вече мисли да напуска Тотнъм. Капитанът на Англия призна, че ще реши бъдещето си при “шпорите” след Евро 2020 през лятото.
Нападателят, който е обект на интерес от Манчестър Юнайтед, Сити и Реал Мадрид, иска да бъде изцяло концентриран върху извеждането на Англия до първи триумф на голям международен форум от световната титла през 1966 г.
Кейн ще се надява да спечели и първи голям трофей срещу Сити във финала на Карабао Къп през април – тимът е на три точки от топ 4 във Висшата лига. Успехите на Тотнъм в заключителната фаза от сезона могат да се отразят върху решението на 27-годишния футболист, но самият той сподели, че ще изчака до края на Европейското първенство, за да разясни какво ще прави занапред.

“Мисля, че това е труден въпрос, на който мога да отговоря сега. Важно е цялото ми внимание да бъде върху предстоящите два мача на Англия и остатъка от сезона с Тотнъм, а впоследствие и Евро 2020. Да мисля за спекулации или слухове ще навреди на собственото ми представяне. Винаги обичам да съм фокусиран върху една цел и една задача – това сега е да завърша по-силен начин сезона с Тотнъм, да спечели тези квалификации с Англия и след това да направим едно страхотно европейско първенство. Вижте, опитвам се да стоя колкото се може по-далеч от тези спекулации. Напълно концентриран съм върху работата си на терена от тук до края на лятото и след това ще видим какво ще стане“, сподели голаджията.

Кейн, Хари Магуайър, Деклан Райс и Люк Шоу ще се завърнат за “Трите лъва” срещу Албания в неделя, докато Ник Поуп ще продължи да пази под рамката. Тази среща бее под въпрос, след като властите се дърпаха да охраняват англичаните. Кейн получи почивка при убедителния успех над Сан Марино с 5.0 в четвъртък. Той отбеляза 27 гола във всички турнири от началото на този сезон и бе реализатор на Мондиал 2018 в Русия.

Снимка: Тотнъм

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading