> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Моуриньо явно не може без Хари Кейн


0
0
387

Жозе Моуриньо явно не може да проведе нормален мач без суперзвездата си Хари Кейн. Английският национал вкара и двата гола за победата над Динамо Загреб с 2:0 в първия 1/8-финал в Лига Европа, а мениджърът на “шпорите” го засипа с похвали. Португалецът коментира и дали травмата, заради която Кейн беше заменен след почивката, е сериозна.

“Заслужавахме да вкараме поне още един гол. Тогава резултатът щеше да е по-реален и щяхме да сме в по-добра позиция преди реванша. Но ако преди мача ме бяха попитали дали ще съм доволен на победа с 2:0, щях да отговоря с “да”. Динамо е опасен съперник, особено на собствен терен, затова трябва да внимаваме. Те няма какво да губят и ще рискуват”, предупреди Моуриньо.

“Хари Кейн върши всичко, което се иска от един нападател. Той вкарва голове, подава, освобождава пространства за останалите, а освен това помага и в защита. Много често Хари е човекът, който изчиства топката след центрирания от статични положения пред вратата ни. Не мога да съм по-доволен от него. Дадох почивка на няколко футболисти, а Карлос Винисиус се справя чудесно, но с Кейн е съвсем различно”, призна Специалния. Стрелецът е повече основен играч за Тотнъм, след като този сезон той е вкарал 26 гола в 37 мача, в които е добавил и 16 асистенции.

“Не мисля, че контузията на Хари е сериозна. В неделя ни престои мач, в който всеки би искал да играе (дербито с Арсенал – б.р.) и не смятам, че нещо дребно ще го спре”, добави Моуриньо.

Снимка: facebook.com/TottenhamHotspur

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments