> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Катар натиска ФИФА да забрани бирата


0
0
206

Домакинът на Световното първенство Катар притиска Международната футболна асоциация (ФИФА) да забрани изцяло продажбата на бира на стадионите, съобщава вестник “Таймс”.

Продажбата на алкохол в Катар е стриктно контролирана, но на стадионите, покрай тях, във фен-зоните и в хотелите ще бъде предлагана бира почти целодневно.

Пивоварната “Будвайзер” е един от най-големите спонсори на ФИФА, но компанията бе помолена да премести щандовете си за продажба на бира на по-прикрити места. “Таймс” дори твърди, че Катар иска да стигне дори по-далеч и в момента води разговори с ФИФА и “Будвайзер” за цялостна забрана за продажба на алкохол.

“Скай Нюз” потърси за коментар представители на “Ей Би ИнБев” – друга голяма пивоварна, която бе помолена да премести щандовете си на по-труднодостъпни локации.

“Бяхме информирани на 12 ноември и сега работим с ФИФА за преместване на концесионните обекти на указаните места. Ще опитаме да предоставим на феновете възможно най-добра услуга, въпреки обстоятелствата”, казват от компанията.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx