> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Камбуров с Почетен знак от Областния управител на Стара Загора


0
0
51

Днес нападателят на Берое Мартин Камбуров получи Почетен знак и Грамота от Областна администрация – Стара Загора, която бе връчена лично от Областния управител Иван Чолаков на специална церемония. Наградите са за цялостен принос за утвърждаване на авторитета на Берое, Стара Загора и за изключителен принос към развитието на спорта. Поводът е обявяването на Камбуров за Голмайстор номер 1 на България за всички времена.

“За мен е огромно удоволствие и чест да връча тази награда. Честитя ви лично и от сърце за това постижение, което е напълно заслужено. Аз, както и всички фенове в Стара Загора сме изключително горди, че това постижение бе постигнато с екипа на Берое. Отборът е символ на нашия град и не е случаен фактът, че предишният носител на тази титла също има своята следа в града. Пожелавам ви дълги години да носите само хубави спомени от Стара Загора и неговите жители. Пожелавам ви да постигате все повече футболни успехи във вашата кариера и постигнете своите цели. Бъдете здрав и продължавайте да ни радвате със своята прекрасна игра и спортно майсторство. Нека хъсът и лекотата, с която играете ви съпровождат във всяко начинание”, бяха думите на Иван Чолаков към Мартин Камбуров.

От своя страна Камбуров благодари за отдадената почит и сподели: “Хората и самия град ме прие много добре преди 4 години и вие продължавате по този път и в момента даже се чувствам притеснен. Тук срещнах много добри и позитивни хора. Радвам се, че точно тук успях да подобря рекорда за най-много отбелязани голове и за мен е чест да играя за Берое. Надявам се с моите голове да съм донесъл наслада на всички фенове”, каза ветеранът, който скоро ще навърши 41 години.

Снимка: Берое

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x