> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Юнайтед си има нов №1 на вратата


44 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази мнение, че Дийн Хендерсън е доказал на всички, че заслужава да бъде титулярен вратар в тима на “червените дяволи”. Възползвайки се от това, че Давид Де Хеа замина за Испания, а после бе поставен под карантина, Хендерсън получи шанс да играе в няколко поредни срещи.
Снощи той за шести път бе в стартовия състав и помогна на отбора си да победи Милан с 1:0 в Лига Европа. Скоулс чувства, че този мач може да стане преломен момент.

Мисля, че сега Хендерсън се явява първи номер в отбора. Той си заслужи това звание. Когато е на вратата, се чувствам по-спокоен. Не искам да нападам Давид, защото той е играл по удивителен начин за Юнайтед и ще продължи да го прави, ако Дийн не използва шанса си. Просто мисля, че дойде времето да се даде на Дийн възможността да играе повече. Него го повикаха в националния отбор на Англия, така че той може да стане и първи избор в националния отбор, ако запази тази форма. Знаем, че направи грешка в първия мач, но прояви характер и се оправи. Повтарям – днес той бе наистина хладнокръвен, свърши всичко необходимо и просто игра надеждно”, заяви пред BT Sport Скоулс.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading