> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

На Испания й пречила тревата срещу Швеция


0
0
58

Селекционерът на Испания Луис Енрике се оплака от тревата на стадиона в Севиля сред 0:0 с Швеция. Ла Роха всъщност създаде доста положения, но се провали пред гола.

“Съперникът ни подходи дефанзивно и разчиташе на дълги подавания. Шведите дори можеха да победят. В крайна сметка, мачът завърши наравно. Съжалявам за феновете. Искахме да спечелим и да им посветим победата”, заяви Енрике.

Вложихме много старание и създадохме доста положения, но теренът не беше в оптимално състояние. Самите футболисти се оплакаха от него. Алваро Мората е чудесен играч, който върши много работа и в двете фази. Освиркванията няма да му повлияят. Искам скоро да видя как от трибуните му ръкопляскат”, добави испанският наставник. “

Иберийците направиха общо 953 подавания при точност от 89% – “тика така”, но въпреки това момчетата на Енрике отправиха само пет удара в очертанията на вратата, а след почивката първият такъв дойде в 89-ата минута, когато Жерар Морено не успя да преодолее Робин Олсен.

“Какво странно усещане. Създадохме толкова много шансове и просто не бяхме ефективни. Има и такива дни, когато топката отказва да влезе. Ако можем да продължим да играем така, тогава победите няма да ни избягат. Всички знаем колко е важен Мората за нас и той просто нямаше късмет на своя страна”, обяви полузащитникът на Испания Маркос Йоренте.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments