> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Луис Енрике ще преобразява Испания


0
0
48

Луис Енрике се закани Испания да бъде преобразен отбор в елиминациите на Евро 2020. “Ла Фурия” се промъкна до елиминациите в последния момент, след като в третия кръг отнесе Словакия с 5:0. Специалистът похвали играчите си, които всъщност записаха най-изразителната победа дотук на шампионата. Енрике смята, че именно гръмкият успех ще даде по-голямо самочувствие на състава му.

“Първите 15 минути не влизаше попадение, но сега съм щастлив. Играчите и техните семейства също бяха много щастливи. Това може да се каже и за представителите на федерацията, както и за щаба. Семейството ми беше там, споделянето на тези моменти е най-красивото нещо. Имаме много добра атмосфера и очакваме с нетърпение следващата среща. Роден съм оптимист и ще си умра оптимист. Ние сме като бутилка шампанско, което трябва да бъде отворено. Сигурен съм, че след тази победа ще видите най-доброто от нас“, каза Енрике.
На 1/8-финал Испания ще играе с Хърватия, като срещата е в понеделник от 19.00 часа на ст. “Паркен” в Копенхаген.

“Трудно се играе срещу такъв съперник. Трябва да си много добре организиран в защита, а ние не направихме нищо подобно. Да направиш подобни грешки срещу Испания е недопустимо. Опитах да променя някои неща и в схемата ни на игра, но след третия гол мачът се превърна в контрола за забавление на съперника”, заяви селекционерът на Словакия Щефан Таркович.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments