> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чиро Имобиле: Да вкараш гол на Евро 2020 е сбъдната мечта


0
0
62

Чиро Имобиле коментира мечтаното начало на “адзурите” на Европейското първенство. Играчът на Лацио отбеляза втория гол при победата на тима над Турция с 3:0. Италианският нападател призна, че това е сбъдната мечта за него.
“Да отбележа гол на Европейското първенство на домашния ми стадион – не мисля, че има нещо по-хубаво от това”, заяви Имобиле.
През първото полувреме бяхме търпеливи. Турция е силен отбор и създаде проблеми на много водещи тимове. Ние се опитахме да ги изморим, движехме топката и опитвахме да разкъсаме линиите. За съжаление, имахме проблеми да преодолеем стената им. След почивката те бяха по-уморени. След гола се отвориха и тогава нашите качества се показаха”, допълни той.

А за Играч №1 на мача беше избран Лоренцо Инсиние, който оформи резултата срещу турците.
“Бе много вълнуващо, че играхме пред нашите фенове. Започнахме по-бавно, но успяхме да се окопитим и да отбележим три гола през втората част. Роберто Манчини ни каза да останем спокойни. Каза ни да се фокусираме върху нашето представяне. Това направихме и постигнахме целта си. Нашата сила е в сплотеността ни. Треньорът създаде чудесна група от играчи, където никой не е титуляр и всеки е на разположение по всяко време. Аз винаги се старая да бъда готов и да помагам на отбора да създава опасности пред противниковата врата. Най-важното е да побеждаваме, а ако отбележа гол, още по-хубаво. Това бе специална вечер. Досега играехме пред празни трибуни цяла година и половина. Страхотно бе отново да има фенове. Дано това е само началото и хората по стадионите да стават все повече”, допълни крилото на Наполи.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments