> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Вальо Илиев напусна Ботев Враца


46 0

Валентин Илиев също напусна Ботев Враца. Досегашният помощник-треньор последва старшията Антони Здравков-Сухия, който подаде остава след загубата от Левски с 1:3. Илиев е прекратил договора си с клуба по взаимно съгласие. Той е стигнал до този ход, след като остава лоялен към Здравков, който навремето го покани за част от неговия екип.
На тръгване от Враца бившият капитан на ЦСКА съжали за развитието на нещата, поредните загуби и незавидното класиране на Ботев, като обеща да стиска палци за спасяването на отбора и оставането му в елита навръх неговата 100-годишнина.

Именно синът на легендарния вратар на врачани, на ЦСКА и на националния тим Илия Вълов беше спряган за заместник на Здравков. Той на два пъти е отказал да стане старши-треньор на Ботев. Шефовете разговаряли с Илиев още докато Здравков беше начело на тима, а след мача с Левски отново му направили предложение. Бившият национал обаче смятал, че е редно да напусне, тъй като именно 56-годишният специалист го взе за помощник.

Така за треньор беше назначен Веселин Великов. Под Околчица той ще вземе за помощници бившите футболисти на Левски и ЦСКА Петър Петров и Димитър Иванов.

Снимка: facebook.com

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading