> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола: Бъдещето ми в Сити не зависи от финала в ШЛ


0
0
242

Пеп Гуардиола заяви, че резултатът от утрешния финал в Шампионската лига по никакъв начин няма да промени бъдещето му. В последните дни се заговори, че президентът на Барселона Жоан Лапорта се надява, че след утрешния мач ще може да убеди Пеп да се завърне на “Камп Ноу”. Той обаче е твърд и остава в Манчестър Сити, който излиза срещу Челси в Порто утре.

“Знам как точно искаме да играем и срещу кой играем. Невероятна привилегия е да бъда тук. Лично аз, когато стартирах кариерата си, никога не съм очаквал да бъда дори на един финал в Шампионската лига. А сега отново съм на такъв. Всеки иска да победи, но за да спечелиш, трябва да играеш. При някои играчи може да има повече напрежение, но трябва да се справят. Сигурен съм, че за да спечелиш финал, трябва да страдаш. Трябва да бъдем устойчиви и да коригираме лошите моменти в хода на мача. Трябва да се опитаме да бъдем себе си.

Чувствам се ужасно за играчите, които няма да играят във финала. Това е катастрофа. Съветвам ви да не ставате мениджъри. Нямам толкова мили думи, с които да донеса облекчение на тези момчета. Животът дава втори шанс. Много съжалявам за тези, които няма да играят. Тези, които са селектирани, трябва да спечелят мача.

Със сигурност оставам в Манчестър Сити, независимо какво ще се случи утре. Дали ще победим, или ще загубим, това няма да промени бъдещето ми”, заяви Гуардиола.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments