> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Финалът на Шампионската лига ще е в Порто


0
0
323

Португалия ще приема финалния мач в Шампионската лига за втори пореден сезон. След като миналата година Байерн Мюнхен ликува след минитурнир, провел се в Лисабон заради пандемията, сега Манчестър Сити и Челси ще играят в Порто.

Мачът трябваше да е в Истанбул, но ситуацията с COVID-19 в страната накара УЕФА да вземе решение срещата да бъде другаде. Предвид двата английски отбора, които са финалисти, като вариант бяха посочени няколко стадиона на Острова, включително “Уембли” в Лондон и “Вила Парк” в Бирмингам, но в крайна сметка Сити и Челси ще се изправят един срещу друг на “Ещадио до Драгао” на 29 май.

За разлика от Турция, която е в червения списък на Великобритания и посещения там не се препоръчват на британските поданици, Португалия е в другата крайност и е със зелен статут за островитяните.
Все още има минимална надежда, че “Уембли” може все пак да приеме срещата, но от УЕФА са посочили, че Португалия е по-добър вариант за спонсори, партньори и телевизионното излъчване.

Европейската централа е готова да даде като компенсация на Турция провеждането на финала през 2023 г., който по програма трябва да се играе в Мюнхен. Финалът на Шампионската лига сега ще е на 29 май.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments