> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Льов призна за проблеми в състава на Германия


0
0
46

Селекционерът на Германия Йоаким Льов призна, че имат проблеми. Те са се видели на мача с Унгария, завършил 2:2. Маншафтът изравни чак в 84-ата минута чрез Леон Горетцка, с което събра 4 т. и се класира за 1/8-финал. А ако беше загубил, тимът на Льов директно отпадаше. Специалистът все пак се оправда, че съперникът е играл с десетима души в защита и не е имал какво да губи, затова е можел да играе освободено.

“Показахме силен морал, но направихме и някои грешки. Хубаво бе да видя, че се борихме докрай, за да изравним. Това бе нервен мач. Знаехме, че Унгария ще даде всичко от себе си. Просто се радвам, че успяхме да излезем от групата”, заяви Льов. На 1/8-финал тимът му гостува на Англия във вторник от 19.00 часа.

“Всички малки отбори се стараят много в защита. Унгария игра с десетима души в собствената си половина. Те бяха освободени, защото нямаха какво да губят. Страхотно е, че продължаваме напред от тази тежка група. Сега гледаме с очакване към сблъсъка с Англия”, допълни специалистът.

“Невероятно е, че след такова представяне и 2:2 срещу Германия в Мюнхен, ние сме разочаровани, а те празнуват. Това говори само за себе си. Разочаровани сме, защото бяхме много близо до продължаване напред. Момчетата го заслужаваха. Те се бориха като лъвове и в трите мача и направиха цялата страна горда. Не се уплашихме от големите имена, които срещнахме. Борихме се като равни с всички. Никой не може да се оплаче от нашата игра и от поведението ни”, смята италианският селекционер на Унгария Марко Роси.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments