> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Германия засилва към изхода Ханзи Флик


0
0
245

Президентът на Германската футболна федерация Бернд Нойендорф обеща да бъде направен анализ на провала на националния отбор на Световното първенство в Катар, който бе елиминиран още в груповата фаза за втори пореден път. Той не даде яснота какво е бъдещето на селекционера Ханзи Флик, който има договор до 2024 година. Действията обаче сочат, че точно това ще се случи.
В следващите седмици Бернд Нойендорф, Ханзи Флик, мениджърът на отбора Оливер Бирхоф и вицепрезидентът на федерацията Ханс-Йоахим Вацке ще се съберат, за да “обсъдят ситуацията”.

“Очакванията ми са да направим спортен анализ на турнира. И да развием перспективи за след турнира с оглед на Европейското първенство у дома”, обясни президентът на летището в Доха, преди полета на отбора за Франкфурт.
За Нойендорф тези разговори ще се състоят с “уважение и доверие”. Той уточни, че няма да прави оценка сега, а “след като анализът бъде направен, ще ви представим заключенията”.

Ханзи Флик вече заяви в четвъртък вечер, че той има желание да продължи авантюрата с националния тим до края на Европейското първенство през 2024 година.
В Германия обаче се надигат все повече гласове за оставката на селекционера. Най-върлият му критик е бившият национал и настоящ консултант на Sky Дитмар Хаман. “За мен е изключено да продължим със същия селекционер. Имаме само 18 месеца след този провал до Евро 2024. Беше унизително“, заяви той.
А медиите съсипаха националния си отбор.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx