> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясен Петров: Франция беше доста труден тест


0
0
55

Селекционерът на България Ясен Петров призна, че не са имали аргументи срещу Франция. “Лъвовете” загубиха контролата с 0:3, като почти през целия мач губеха само с гол, но се пропукаха в края.

“Огромен респект, защото играхме срещу много силен отбор. Предварително знаехме, че имаме шест смени и трябва да ги направим по-рано, защото има много умора. Франция е много подготвен отбор. Мисията беше наистина много трудна. Видях много класа срещу нас. Не съумяхме да се възползваме от ситуацията, която имахме при 1:0. Не мога да кажа, че футболистите не се стараха. Само можем да печелим от мачове с такива противници. Двойката ни централни защитници, както и тройката, играха във всички мачове. Има натрупана умора. Футболистите отпаднаха в края. Вальо Антов няма игрови ритъм, но изкара три мача по 90 минути. Срещу нас имаше един много силен отбор.
За момчетата това е безценен опит, защото се докоснаха до големия футбол. Знаехме къде ни е нивото. Обстановката беше прекрасна. Благодарим на всички, които организираха това нещо”, обяви Ясен Петров.

Стражът Даниел Наумов всъщност ни спаси от разгром, след като отрази поне пет чисти голови положения.
“Отборът на Франция беше по-добрият. Нашата цел беше да се противопоставим и да покажем добро лице. Мачът вървеше 1:0 и можехме да изравним при удара на Карагарен. В момента резултатът изглежда много голям, но можехме да завършим 1:1. Срещу нас имаше страхотни футболисти. За мен Франция е един от фаворитите за спечелване на Европейското първенство. Най-положителното е, че треньорът заложи на млад състав. Указанията ни бяха да опитаме да играем. Отборът на Франция е страхотен във всяка една фаза. Голът си е гол. Съжалявам, че мачът не приключи при 1:0 или 1:1″, каза Наумов.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments