> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дешан: Европейското едва сега започва


0
0
54

Дидие Дешан смята, че Европейското първенство едва сега започва. Селекционерът на Франция смята, че груповата фаза е бил съвсем различна надпревара, а в елиминациите отборите ще бъдат коментира съвсем различни. “Петлите” спечелиха група “F”, а в последния мач завършиха 2:2 с Португалия. Дешан не обръща внимание на този резултат, като голямата им цел е спечелването на титлата.

“Това бе истинска битка и не бе никак лесно. Подарихме им два гола от наши грешки. Опитахме да спечелим, но не се получи. Важното е, че сме първи, а това е най-добрата позиция. Ще се насладим на този факт и ще си починем добре, защото сега започва съвсем нов турнир“, каза Дешан.
Следващият съперник на Франция е тимът на Швейцария, а сблъсъкът ще се изиграе на 28 юни.

За Играч на мача беше избран Карим Бензема. Нападателят на Реал Мадрид вкара и двете попадения.
“Никога не съм се съмнявал в себе си, въпреки големите очаквания в родината ми. Успях да се разпиша и ще се насладя на момента с всички останали”, заяви Бензема.

“Доволни сме. Най-важното е, че завършихме на върха в групата. Направихме го в група, която не бе никак лесна. Въпреки това сме наясно, че има какво да подобряваме”, обяви полузащитникът Пол Погба.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments