> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове се обединяват срещу Боби Михайлов


50 0

Феновете в българския футбол се обединиха. Причината е случващото се в БФС и завръщането на Борислав Михайлов на президентския пост.

Привърженици от фенклубовете на различните отбори излизат с декларации, осъждайки ставащото. Негодувание вече изразиха от Тръст “Синя България”, а сега последва и реакция от фенклубовете на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол”, съобщават феновете на “канарите”.

“Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат.
БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност…”, се пише в становището на привържениците на Локо Пд.
Ботев и Локомотив също така поискаха среща с Димитър Бербатов, който към момента единствен официално обяви кандидатурата си.
А преди няма и две седмици “червените” фенове от “Трибуна Сектор Г” също се обявиха за промяна в родния футбол.

Снимка: Фейсбук