> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на Ботев на протест срещу кмета на Пловдив


0
0
96

От клуба на привържениците на Ботев Пд призоваха всички фенове на “жълто-черните” да се съберат пред община Пловдив на 22 септември, за да потърсят отговори за завършването на стадион “Христо Ботев”. Според привържениците на “канарчетата” възложителят, проектантът и изпълнителят на проекта не потвърждават категорично, че отпуснатите средства за завършване на съоръжението ще бъдат достатъчни за цялостното изграждане на козирката на стадиона. Така кметът Здравко Димитров от ГЕРБ ще опита от гнева на “бултрасите” само дни преди парламентарните избори.

“Уважаеми Ботевисти,
месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата “жълто-черна” общност! Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред община Пловдив в 18:30 часа и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!”, обявиха феновете.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx