> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на Ботев Пд подкрепиха шефа Зингаервич


1
0
320

Сдружение ПФК Ботев, което е миноритарен собственик на Ботев (Пловдив), излезе с официална позиция във връзка със случващите се събития във футболния клуб. От Сдружението изразиха удовлетворението си от промените, които предприема мажоритарният собственик Антон Зингаревич.

“Предвид трудната ситуация, в която се намира обичаният от нас Ботев Пловдив, и вследствие задължението ни като миноритарен акционер в ПФК „Ботев“ АД да защитаваме изконните интереси на клуба, се чувстваме длъжни да изразим нашето становище по наболелите през последните дни въпроси.

Наясно сме, че създалата се ситуация, с оглед слабите ни резултати и неуредиците в и около клуба, е изключително неприятна и неприемлива за всеки ботевист и ние не правим изключение от това. Споделяме напълно недоволството на нашата общност от моментното състояние на любимия клуб и някои неспазени досега обещания от страна на мажоритарния акционер.

С оглед на някои изявления от последните дни, бихме желали да напомним, че Сдружение ПФК Ботев е правният субект, който притежаваше 100% от акциите на клуба и като такъв прехвърли 99% с договор на г-н Антон Зингаревич. В същия договор са залегнали и определени условия за връщането на мажоритарния дял акции обратно на Сдружението и е неприемливо лица, неупълномощени от Сдружението и не представляващи го, да искат чрез медийни изявления от г-н Зингаревич да прехвърли незнайно на кого притежаваните от него книжа.

Същевременно искаме да отбележим, че с удовлетворение наблюдаваме промените, които мажоритарният собственик на клуба прави през последните дни, за да спре негативните тенденции. Отчитаме направените от него анализи и последвалите конкретни действия по преструктурирането на клуба. Очакваме още реални действия в кратък период от време, свързани с начините за финансиране на клуба и други, все още нерешени казуси.

Наясно сме, че наслоените с години проблеми няма как да бъдат решени незабавно. В сложната ситуация, в която се намираме, е нужно да се обединим и заедно да помогнем на Ботев Пловдив да се изправи на крака, за да носи отново радост на всички „жълто-черни“ привърженици. В този момент е важно ние – привърженици, ръководители, треньори и футболисти, да загърбим своето его и лични интересни, защото Ботев Пловдив е над всички нас”, се казва в официалната позиция на Сдружение ПФК Ботев.
Самият Зингаревич вече изгони треньора Станислав Генчев.

Снимка: Ботев Пд

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx