> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зингаревич отказа да се маха от Ботев Пд


0
0
244

Антон Зингаревич няма намерение да продава Ботев Пд и изрази намерения за радикални промени. Руският собственик смята, че има много работа под тепетата. Миналата седмица той поднесе голямата изненада, след като привлече Ивелин Попов.

“Уважаеми ботевисти, в качеството си на основен акционер на футболен клуб Ботев и с оглед на последните събития породили разбираемо напрежение сред жълто-черната общност, се обръщам към вас, за да ви уведомя за решенията, които взех:
Искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни многократно като всяко едно от тях е било отказвано.
Осъзнавам много добре какво означава Ботев за Пловдив, както и осъзнавам мястото, което в момента заема. Разбирам и своето място в създалата се ситуация, която съм решен да променя радикално.
Ще фокусирам изцяло вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се полага, опирайки се на неговите традиции. С оглед на това държа да Ви уведомя, че ще бъде направен цялостен анализ на работата на всички отдели и служители в клуба, като всеки един от тях, който некачествено е свършил работата си ще напусне нашия клуб.
Ще направя нужното вашето разочарование да остане в миналото и заедно да се радваме на бъдещите успехи на Ботев Пловдив”, заяви Антон Зингаревич.

По-рано собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион “Христо Ботев” – Илиян Филипов, излезе с официална позиция, в която призова Зингаревич да заличи дълговете на клуба към себе си и да върне акциите.

“Не мога да остана безучастен към поредния фарс на ръководството на Ботев. Видях празните трибуни на дългоочаквания и любим наш стадион и затова правя това обръщение към всички вас. Относно ПФК Крумовград, като приятелска услуга, бях помолен от управата на отбора да помогна със селекцията, след като той влезе в А група.
Лично аз съм правил среща с всички мениджъри и футболисти, и с бюджет от 200 000 лв на месец, заплати и осигуровки за целия клуб и футболисти, успях да постигна резултатите, които всички виждате. След вчерашния ден, нека бъде ясно на цялото българско общество, че аз приключих с футболен клуб Крумовград!

Това ме накара да оттегля и изцяло подкрепата си от Антон Зингаревич и руското ръководство на Ботев Пловдив. Не мога да помагам на хора, които злоупотребяват с нашата любов към любимия клуб. Чух куп лъжи и обещания на срещата на феновете с Антон Зингаревич как пловдивският бизнес не помага на клуба. Моят ангажимент към Зингаревич беше да консолидирам пловдивския бизнес да му помага за една година, и аз, и мои приятели от бизнеса , му подарихме 2 милиона и половина лева. Никой от нас не получи благодаря за подкрепата, която му указахме. Много бих се радвал и на мен някой, безвъзмездно да ми беше дал за моя личен бизнес дълготрайни материални активи, както са Колежа и базата.

Искам пред всички да изразя безрезервната си подкрепа към професионализма на Станислав Генчев. Знаем, че лошите резултати пораждат болка във всички нас, но нека отбележим, че закъснялата селекция е основен фактор за тях. Във вчерашния титулярен състав, едва 5 футболисти присъстваха, и то не през целия период на подготвителния лагер. Генчев е прав за елемента на психологическия проблем при футболистите. Всички знаем, че ако няма дух в колектива, и най-силният отбор губи. Духът в нашата съблекалня е на нулево ниво заради това, че футболистите ни не знаят кой им е началник.

Уважаеми Ботевисти, ние всички дадохме на господин Зингаревич най-красивия стадион в България с най-добрата тренировъчна база, а получихме от управлението му тази жалка ситуация, в която сме в момента. Г-н Зингаревич ми бе обещал, на първата ни среща, че нито един лев от дадените от него няма да бъдат под формата на заеми и че ще получавам всеки месец справка с всички разходи на клуба /след осигурените 2 милиона и половина от бизнеса/, която аз никога не получих. А в последните дни разбрах, че любимият ми клуб е задължен на Антон Зингаревич с огромна сума в заеми.

Другата част от уговорката ни беше, че както клубът му се предоставя за 1 лв, тогава, когато реши да се оттегли, ще бъде върнат за 1 лв без никакви задължения към кредитори.
Г-н Зингаревич, доказахте, че не успявате да изпълните “намеренията си” към любимия ми клуб. Моля Ви, изпълнете обещанието си, което дадохте щом пристигнахте за пръв път в моя офис. Заличете дълговете на клуба към Вас, платете си всички други задължения на клуба към днешна дата, и върнете акциите за 1 лв, както обещахме.
Жълто-черната част на Пловдив обича много силно, но и много силно мрази. Приятелски и сърдечно Ви моля, не влизайте в конфликт с нас.
Благодаря Ви и Ви пожелавам успешно начинание в следващия Ви бизнес проект”, се казва в позицията на Илиян Филипов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx