> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първа публична поява за Кристиан Ериксен


0
0
38

В социалните мрежи се появи първа снимка на Кристиан Ериксен, след като звездата на датския национален отбор бе изписан от болницата на 19 юни. 29-годишният футболист изкара седмица в болница в родината си, след като получи инфаркт по време на двубоя с Финландия от Евро 2020 на 12 юни, като впоследствие на Ериксен му бе поставен сърдечен дефибрилатор, който да следи нивото на пулса му.

През последните няколко седмици играчът се възстановява в датския гранд Одензе, а през уикенда в социалните мрежи се появи негова снимка с млад фен от плажа Тивилде Странд в северна Дания, на около 60 километра от столицата Копенхаген. Бьорн Биндзус, който е публикувал фотоса с Ериксен в Инстаграм, разказа за срещата си с футболиста пред датския вестник BT.

“Бях нервен и не можех да кажа нищо, когато исках да го помоля за снимка, но съм горд и щастлив, че го направих. Снимахме реклама и го видяхме, докато обядвахме. Изчаках, докато той разговаряше с приятелката си и го попитах, а той веднага се съгласи. Не видях инцидента в мача с Финландия, но той изглеждаше здрав. Беше хубаво да го видя”, споделя Биндзус.

На снимката момчето и Ериксен са изправени един до друг, като и двамата се усмихват. За момента все още не е ясно какво е футболното бъдеще на Ериксен, който е футболист на италианския шампион Интер.

Снимка: Инстаграм

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x